Deha 2 Boeluem
Deha 2 Boeluem

>


Deha 2 Bölüm

Deha 2 Bölüm Hakkında Merak Edilen Her Şey

Deha Dizisi İkinci Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Deha dizisinin ikinci sezonu 15 Eylül 2023'te FOX TV'de yayınlanmaya başlayacak.

Deha 2. Sezon Konusu

Deha'nın ikinci sezonunda, Peride Celal'in yeni davası ve onunla birlikte gelen gizemler ve tehlikeler işlenecek. Peride, bu kez kendisini uluslararası bir komplonun içinde bulacak ve hem hayatı hem de sevdikleri tehlikeye girecek.

Deha 2. Sezon Oyuncuları

Deha dizisinin ikinci sezonunda ilk sezondan tanıdığımız tüm oyuncular yer alacak. Başrollerde Caner Cindoruk (Peride Celal), Hazal Türesan (Ece), Uğur Polat (Mehmet), Metin Akpınar (Kemal) ve Murat Daltaban (Serdar) yer alacak.

Deha 2. Sezon Fragmanı

Deha dizisinin ikinci sezon fragmanı 1 Eylül 2023'te yayınlandı. Fragman, dizinin ikinci sezonunda izleyicileri heyecanlandıracak birçok ipucu veriyor. Fragmanı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

  • [Fragman Linki]

Deha Dizisi Hakkında

Deha, FOX TV'de yayınlanan bir Türk televizyon dizisidir. Dizi, zekası ve yetenekleriyle tanınan genç bir avukat olan Peride Celal'in hikayesini anlatıyor. Peride, her bölümde farklı bir davayı çözerek adaleti sağlamaya çalışır.

Deha dizisi, izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı ve ilk sezonu büyük bir başarı elde etti. Dizi, birçok ödüle layık görüldü ve uluslararası alanda da ilgi gördü.

Leave a Reply