WEB De komende editie komt uit de Friese steden Bolsward en Sneek The Passion Hemelvaart is te zien op donderdag 18 mei om 2030 uur bij KRO-NCRV op NPO 1. WEB The Passion Hemelvaart 2022 gemist Of wil je de hele uitzending gewoon nog eens op je gemak terugkijken Geniet hier van de hele uitzending van The Passion Hemelvaart 2022 vanuit. WEB The Passion 2022 wordt mede mogelijk gemaakt door Protestantse Kerk Nederland Kansfonds en Gemeente Doetinchem en geproduceerd door Mediawater. WEB The Passion is de muzikale paasvertelling van KRO-NCRV voor iedereen Jezus verhaal van geloof hoop en liefde inspireert ons om het goede te doen en naast elkaar te staan. WEB The Passion Hemelvaart is het vervolg van The Passion 2022 en werd op 26 mei 2022 Hemelvaartsdag in Doetinchem gehouden Het evenement vertelt het verhaal van Hemelvaart vanuit de..


Kro Ncrv


Kro Ncrv

Leave a Reply